Interlopii nu reprezinta pericol social, o femeie care a smuls trei tarusi, da!

456Culmea justitiei române este ca oamenii care comit acte de violenta în spatii publice nu sunt închisi, însa o femeie, care încerca sa-si apere o bucata de pamânt, se afla dupa gratii.

 

 

 

Unul dintre indivizii care a comis recent un act de violenta este Eugen Preda, acesta fiind implicat în scandalul de sâmbata seara de la Mall Plazza. Preda nu a fost arestat preventiv gratie magistratilor de la Judecatoria Sectorului 6, deoarece, în opinia judecatorilor, barbatul nu reprezinta pericol social. La celalalt capat al tarii, alti oameni care împart dreptatea în România au considerat ca o femeie de 55 de ani reprezinta pericol public deoarece a smuls trei tarusi înfipti de executorul judecatoresc într-o bucata de pamânt. Femeia se afla în închisore si îi cere presedintelui României s-o gratieze.

La 55 de ani îi cere presedintelui s-o gratieze

România este tara unde interlopii nu reprezinta pericol social, însa femeile trecute de o vârsta respectabila, da. Astfel, în timp ce oameni ca interlopul Sile Pietroi sau ca Eugen Preda sunt cercetati în libertate, deoarece nu sunt considerati pericole sociale, o femeie în vârsta de 55 de ani, care a smuls trei tarusi înfipti într-o bucata de pamânt, a fost condamnata la sapte luni închisoare, deoarece, în ochii justitiei, reprezinta pericol public.

Decizia potrivit careia Eugen Preda, cel care a fost implicat în scandalul de la Mall Plazza, de sâmbata seara, poate fi cercetat în stare de libertate, apartine magistratilor Judecatoriei Sectorului 6. Desi procurorii au cerut ca Preda sa fie arestat preventiv pentru 29 de zile, judecatorii au considerat ca acesta nu se încadreaza la categoria pericol social, pentru a putea fi arestat preventiv. Hotarârea magistratilor Judecatoriei Sectorului 6 a fost atacata cu recurs, care va fi judecat la Tribunalul Bucuresti.

Sursa: Curentul

Lasă un comentariu