„Vedeta internaţională” Nikita face ce face şi apare din ce în ce mai des prin paginile ziarelor

Atenţie! Nu este prima sa carte ci a 3-a. Da, aţi citit bine… A 3-a carte! Prima sa experienţă cu condeiul a scos la iveală cartea „Nikita, femeia cu suflet de bărbat”, a mai urmat încă una „Nikita singură pe lume”, iar ultima dintr-un

 şir „fără număr, fără număr” se va numi „Înger şi demon”. Sincer nu înţeleg ce este în capul acestei femei… Crede că dacă este poreclită Nikita, a „moştenit” ceva calităţi în ale scrisului de la Nikita Stănescu? Nikita dragă, îţi amintesc pe această cale că porecla ai primit-o de la personajul feminin al unui film cu nume omonim, o femeie bătăuşă, şi nicidecum de la un scriitor!

De fapt, dacă stau bine să mă gândesc, chiar este posibil, ba chiar foarte posibil, ca aceste cărţi scrise de „divă” să aibă un succes nemaipomenit. Sunt destui oameni care admiră acest gen de personaje şi îi vor cumpăra cărţile, şi mai sunt şi alţi oameni mai curioşi din fire, care vor da câteva sute de mii de lei vechi pe o carte scrisă de această mare scriitoare, chiar doar şi din curiozitatea de a vedea cam cât o duce mintea pe Nikita.

 

atac

Lasă un comentariu