Ucigaşul din Braşov a crezut că victimele sale erau broaşte ţestoase

PROCES - BRASOV

Taximetristul Ionuţ Nicolae, acuzat că a ucis două tinere din Braşov, a declarat, luni, în faţa instanţei, că le-a omorât pe cele două fete deoarece credea că

 

 

 

 sunt nişte broaşte ţestoase, potrivit mamei uneia dintre victime, care s-a aflat în sala de judecată.

„Avocatul lui, Văduva (n.r. – Ovidiu Văduva), a cerut să îl elibereze pe monstrul ăsta, pe criminalul ăsta în serie. Cică e bolnav şi că ia tratament de când era copil. Cum e posibil? A zis că le-a omorât pentru că avea halucinaţii şi a crezul că sunt broaşte ţestoase”, a declarat presei mama Vasilicăi Mihai, Maria Stoica, la ieşirea din sala de judecată.

Ionuţ Nicolae a fost audiat timp de patru ore de către magistraţii Tribunalului pentru Minori şi Familie Braşov.

Avocatul lui Nicolae, Ovidiu Văduva, a refuzat să facă declaraţii presei pe motiv că este obosit. Totuşi, a negat că ar fi cerut eliberarea clientului său, precizând că s-a luat în discuţie această posibilitate.

„Nu am cerut să fie eliberat. S-a discutat acest lucru şi instanaţa va hotărî. Nu am cerut nici eu, nici clientul meu. În cursul judecăţii, practic se verifică starea de arest la fiecare 60 de zile. Deci practic a fost o verificare. Nu se mai cere ceva în plus. Alte declaraţii nu vă mai pot da, pentru că am stat cinci ore în sală şi sper să înţelegeţi”, a declarat Văduva.

De asemenea, avocata familiei Mihai, Maria Băncilă, a spus că avocatul taximetristului a adus mai multe certificate medicale pentru a dovedi că Ionuţ Nicolae este bolnav.

Maria Stoica a povestit că presupusul ucigaş al fiicei sale a recunoscut faptul că a şantajat familiile celor două fete, însă nu îşi mai aminteşte ce a făcut după ce le-a omorât pe cele două tinere.

mediafax

Lasă un comentariu