Trei interlopi au fost retinuti sambata noapte de politisti in cazul scandalului de vineri, dintr-un club iesean.

111119

Anchetatorii au analizat imaginile filmate de un martor si au hotarat sa inceapa cercetarea penala impotriva celor trei principali agresori.

Cei trei interlopi retinuti sunt Catalin Bacauanu, Doru Plugaru si, din clanul rival, Vasile Corduneanu. Cei trei sunt acuzati de ultraj contra bunelor moravuri, vatamare corporala grava si nerespectarea regimului armelor si munitiei. Ar putea sta fiecare cate 10 ani dupa gratii, spun anchetatorii. Vizate mai sunt insa si alte persoane dintre cele 25 audiate deja.

Razboiul din club a fost surprins de un fotoreporter al ziarului “Buna Ziua, Iasi”, care se afla intamplator in zona. In urma rafuielii sangeroase, unul dintre fratii Corduneanu a ajuns in stare critica la spital si s-ar putea sa nu mai poata merge niciodata. Alti sapte membri ai clanului Corduneanu au ajuns la spital, plini de rani. Unul dintre agentii de paza si-a pierdut un ochi, dupa ce un agresor l-a impuscat cu un pistol cu gaze.

Protagonistii imaginilor surprinse sunt membri a doua dintre cele mai cunoscute clanuri interlope din Iasi: banda Cordunenilor si cea a lui Catalin Bacauanu. Cele doua tabre au mai avut si pana acum conflicte sangeroase, iar membrii lor au numeroase dosare penale. Dintre ei sambata noapte au fost retinuti numai trei, insa anchetatorii cred ca vor reusi sa adune probe si impotriva altor interlopi.

Sursa: ProTV

Lasă un comentariu