La copiii bogati, 1 Iunie este in fiecare zi; la cei saraci, niciodata.De ce?

Criza financiara i-a afectat si pe parintii cu stare sau pur si simplu nu si-au gasit timp pentru a petrece o zi intreaga numai cu copiii lor? Majoritatea parintilor cu bani nu au planuit nimic special pentru odoarele lor de 1 Iunie

 

si vor lasa ca totul sa vina de la sine. Chiar si asa, cu totii au pregatit daruri, pornind de la jucarii sau hainute de firma si påna la bijuterii cu diamante. Din pacate, nu se poate spune acelasi lucru si despre copiii saraci care nu-si permit luxul de a face, de ziua lor, tot ce le trece prin cap. Sunt nevoiti sa plateasca intrarea la un muzeu sau la teatru, sa se joace in atelierul de ceramica sau sa asculte povesti, totul contra cost. Nici jucarii noi nu primesc. Pot, doar, sa faca schimb cu alti copii, la fel de saraci ca si ei.

Spre deosebire de alti copii care au avut ghinionul sa se nasca in familii modeste, unde o jucarie inseamna un mare sacrificiu pentru parinti, Albert Iovan se poate considera un baietel norocos. La 3 ani si jumatate, fiul Romanitei si al pilotului Adrian Iovan are tot ce-si poate dori un copil: parinti iubitori, o casa frumoasa, jucarii si siguranta ca orice dorinta i se poate indeplini cat ar zice “Tom si Jerry”. Mamica fericita, creatoarea de moda nu-i poate refuza nimic printisorului ei si orice moft al lui Albert este lege pentru ea. Daca anul trecut Romanita si-a dus copilul la o ciocolaterie de lux, unde s-a jucat in voie, modeland figurine din martipan, pentru astazi nu au pregatit nimic special. “Ce ne vine sa facem, aia vom face. Nu am pregatit nimic din timp, dar gasim noi cum sa sarbatorim Ziua Copilului. Nu consider ca astazi trebuie sa petrecem intr-un fel anume pentru ca, pentru Albert, 1 Iunie este in fiecare zi. Eu ii cumpar mereu cadouri, jucarii, hainute si tot ce vrea el”, ne-a declarat creatoarea de moda.

Bianca Brad face party la domiciliu pentru Luca

Luca, baietelul de aproape 4 ani al Biancai Brad, va fi rasfatat la domiciliu pentru ca, in ultima vreme, a fost cam bolnavior si medicul i-a interzis sa iasa din casa, si mai ales in locuri aglomerate. In schimb, mama lui i-a pregatit deja o surpriza si il va intampina, la prima ora a zilei, cu casa impodobita cu baloane multicolore, dulciuri pe placul lui, sampanie pentru copii si multe jucarii.

 

gardianul

Lasă un comentariu