În plina criza economica, oamenii cauta sa câstige multi bani, într-un timp cât mai scurt.

Jocurile de cazinou par, la prima vedere, simple jocuri de noroc, dar, în realitate, sunt jocuri stiintifice care au la baza matematica. Algebra si geometria colaboreaza la realizarea si întelegerea lor. Totul se bazeaza pe

legi si principii logice, cum ar fi: Legea Echilibrului, Legea Ecartului, Legea Figurilor, Teoria Numerelor Mari, Teoria Numerelor Mici, Teoria Numerelor Calde sau Teoria Numerelor Reci. Fie ca este vorba de ruleta sau poker, baccara sau blackjack, majoritatea oamenilor joaca „la noroc“, pe numere si sanse alese la întâmplare, dupa inspiratia momentului. Deseori, joaca fara nici o noima, acoperind mesele de joc cu cât mai multe mize, sperând ca vor avea mai multe sanse de câstig. De exemplu, în cazul jocului de ruleta, sunt participanti care mizeaza chiar pe sanse contrarii. Ei pariaza si pe Rosu, dar si pe Negru sau pe „Manque“, dar simultan pe „Passe”, astfel încât, desi câstiga cu unele mize, pierd cu altele. În cele din urma, acestia ies în paguba. În ceea ce priveste jocurile tip loto, multi aleg numerele în functie de vârsta iubitei, de data nasterii copiilor, de numarul de la casa ori de la masina sau de aniversarea soacrei. Uneori nimeresc si câstiga. Sunt fericiti si mizeaza din ce în ce mai mult si mai aiurit, dar pâna la urma norocul îi paraseste si ajung sa piarda tot ce au “investit”.

Cum sa reduci costul biletului castigator
Calculul probabilitatilor si diverse legi si teorii ale numerelor, precum si inventivitatea jucatorilor profesionisti au dus la aparitia unor sisteme geometrice, algebrice, aritmetice, cu ajutorul carora profesionistii au reusit sa-si îmbunatateasca sansele de câstig. Jucarea variantelor complete de mai multe numere poate fi foarte costisitoare. Pentru 9 numere, la loto, costul celor 84 de variante se ridica la 420 de lei. Solutia propusa de experti presupune, ca în cazul celor 9 numere, sa se scoata anumite variante din cele 84 posibile, astfel încât numarul de variante sa se reduca la 12. Noul cost este redus cu 85,71% si ajunge la 60 de lei. Schemele reduse pot fi jucate fie automat, fie manual. Aceste scheme functioneaza ca niste tipare care urmaresc niste algoritmi de calcul. Ele reduc numarul de variante cu sanse mai mici de câstig. Dupa folosirea procedeului, vei reusi sa acoperi aproape toate posibilitatile favorabile. Sistemul automat presupune bifarea numerelor în zona câmpului 1 a biletului de joc 6/49 si marcarea în aceeasi zona din câmpul 2 a codului corespunzator schemei alese. Sistemul manual presupune completarea tuturor variantelor simple ce compun schema redusa pe care participantul doreste sa o joace pe biletele 6/49.

Jocurile de cazinou se muta pe internet
Din ce în ce mai multe cazinouri si-au extins domeniul de functionare spre lumea virtuala. Oamenii sunt tentati sa joace de acasa, unde se simt în siguranta. De asemenea, au impresia ca din fata calculatorului se pot opri oricând si ca nu risca sa intre în ”febra” jocului. Procesul este asemanator cu cel din cazinourile reale, iar jetoanele sunt cumparate online cu ajutorul unui card. Acest lucru înseamna ca banii castigati intra în cont, dar si ca sumele pierdute nu pot fi recuperate. Exista multe tehnici si scheme dezvoltate de profesionisti, iar majoritatea se adreseaza ruletei. Exista foarte multe “locuri” unde se poate paria la ruleta: pe numar, pe culoare, pe o serie de numere sau pe cifra 0. Ruleta are trei variabile: numerele mici (de la 1 la 12), numerele medii (de la 13 la 24) sau mari (25 la 26). Expertii nu pariaza de la început. Ei îsi noteaza tipurile de numere care au iesit câstigatoare, iar apoi, prin eliminare, investesc sume mici pe cifrele care lipsesc. Jocurile de noroc de pe Internet au la baza un soft care functioneaza dupa un algoritm matematic. Chiar daca expertii au reusit sa foloseasca logica probabilitatii pentru a-si mari sansele, câstigul nu este garantat. De cele mai multe ori, persoana care trage lozul câstigator este pur si simplu norocoasa.

 

gardianul

Lasă un comentariu