Casa de avocatura Coltuc sustine proiectul de lege care sa interzica vrajitoria

Deputatul PD-L Alin Popoviciu le-a pus gand rau vrajitoarelor, pe care vrea sa le interzica. Politicianul a pregatit in acest sens chiar un proiect de lege pe care-l va prezenta saptamana aceasta în Parlament. El cere ca practicarea

magiei albe sau negre sa fie interzisa, iar vrajitoarele sa fie pedepsite cu închisoare de la 3 la 15 ani.

“Ideea mi-a venit în momentul în care, la cabinetul parlamentar din Timisoara, a venit o tânara disperata sa-mi spuna ca a fost înselata de niste vrajitoare cu 2.500 de euro, întrebându- ma ce poate face pentru a le pedepsi pe acele farsoare si a-si recupera banii, întrucât nu i-au adus iubitul înapoi asa cum au promis”, ne-a spus Alin Popoviciu.

Închisoare de la 3 la 15 ani

Stiind ca vrajitoarele nu sunt pedepsite legal, întrucât meseria de ghicitor nu exista, pedelistul s-a gândit ca singura metoda prin care poate pune capat acestor practici e initierea unei legi prin care sa se interzica total magia.

“Aceste practici oculte nu pot fi stopate decât printr- o lege. Consider ca aceste vrajitoare, cum îsi spun ele, se fac vinovate de infractiunea numita înselatorie, care se pedepseste conform Codului Penal cu închisoare de la 3 la 15 ani, în functie de prejudiciul adus”, a afirmat deputatul.

Sursa: Libertatea

Un comentariu la „Casa de avocatura Coltuc sustine proiectul de lege care sa interzica vrajitoria”

  1. Si eu am fost pacalita de o escroaca.Sustin in totalitate legea propusa de domnul Popoviciu.Cand esti disperat, intr-o situatie din care nu gasesti iesire te increzi in orice.Cazul meu este si mai grav intrucat atunci cand am fost la ”vrajitoare” eram minora.Aveam 17 ani,nu stiam nimc despre viata decat din carti si sufeream.Pe de alta parte parintii mei erau plecati.Pot sa zic ca ma bucur ca nu am intrat in belele si mai mari,intrucat am aflat ulterior ca acea persoana se ocupa si cu ”racolarea de resurse umane”.Acum ma uit cu greu in ochii parintilor mei ai caror bani munciti eu i-am dat.M-am lasat furata.Ei sarmanii nu stiu nimic!Desi acum sunt pe punctul de a termina 2 facultati cu medii peste 9,5 ma simt de nimic.Imi e teama de viata si stiu ca nu pot face nimic care sa ma disculpe!Sper ca legea aceasta sa fie votata!Poate asa o sa ma simt in siguranta!Recomand celor care au de gand sa apeleze la aceste persoane sa nu o faca!Altfel nu or sa aiba decat de pierdut!Doar Dumnezeu ne poate ajuta!Sa nu uitati asta!

Lasă un comentariu