Autoritatile care gestioneaza fondurile europene structurale si pentru agricultura publica lunar pe site-urile proprii situatia firmelor care au câstigat proiecte

Astfel, Autoritatea pentru Coordonarea Instrumentelor Structurale (ACIS) care coordoneaza asistenta nerambursabila de la UE în cuantum de circa 19 mld. de euro, bani destinati IMM-urilor, întreprinderilor mari,

universitatilor, autoritatilor publice, actualizeaza lunar pe site-ul propriu fonduri-ue.ro lista cu firmele care au semnat contracte de finantare, numele proiectelor, valoare solicitata de la UE, precum si valoarea totala a proiectelor.

Conform celor mai recente date disponibile publicate la sfârsitul lunii mai, rata de absorbtie a fondurilor structurale a depasit 9%. În primele cinci luni au fost semnate 440 contracte, cu o valoare eligibila de 1,73 miliarde euro pentru toate cele sapte programe operationale.

De asemenea, fiecare autoritate de management care gestioneaza un astfel de program are publicata pe site situatia cu proiectele aprobate.

În cazul fondurilor pentru agricultura, Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP) are pe site-ul apdrp.ro rapoartele de selectie ale firmelor care au câstigat proiecte europene.

Sursa: ZF

Lasă un comentariu