La ce trebuie sa fii atent cand semnezi un contract de credit?

Azi este ziua semnarii creditului de care aveti nevoie si, ajunsi la banca, vi se acorda un morman de hartii pe care trebuie sa le semnati, „in coltul din dreapta jos”. Daca intrebati ce reprezinta, primiti un raspuns scurt si sec

 

 

„sunt contractele de credit”. Cred ca nu exista persoana care sa nu se fi confruntat cu o astfel de situatie si sa stea cu inima cat un purice ca nu stie ce semneaza, dar ce mai conteaza? A obtinut finantarea de care are nevoie si restul „om trai si om vedea”.

Apelati la persoane de specialitate, consilierii financiari sau avocati

Recomandabil este ca, indiferent de tipul imprumutului la care apelati, sa cititi fiecare clauza prezenta si sa incercati sa obtineti cat mai multe informatii cu privire la implicatiile acestora.

Din acest motiv este cel mai bine ca, in astfel de momente, sa apelati la personae de specialitate, cum ar fi consilierii financiari sau chiar un avocat.

Din punctual meu de vedere, intr-un contract de credit toate articolele prezente au, atat o semnificatie, cat si urmari, in orice moment al desfasurarii imprumutului.

Atentie la rata de plata lunara si plafonul dobanzii !

 

Casa de avocatura Coltuc

www.coltuc.ro

 

Lasă un comentariu