Loredana Mihaela Simedre a dat Academia de Stiinte Economice în judecata anunta Casa de avocatura Coltuc

Instanta i-a dat dreptate si obliga Academia de Stiinte Economice (ASE) sa îi permita Loredanei reînscrierea în anul II de masterat “Managementul proiectelor internationale” de la Facultatea de Relatii Internationale si sa-i

 

 fie reexaminate lucrarile.

Reprezentantii ASE sustin ca nici nu s-a pus problema vreodata ca aceasta sa nu fie reînscrisa în anul al II-lea (trebuia doar sa depuna o cerere) si traduc demersul ei astfel: “Era suparata ca a luat note mici si a dat vina pe profesori”. În plus, universitatea va face recurs. “Este imposibil sa i se reexamineze lucrarile pentru ca nu sunt pastrate timp de doi ani si, prin urmare, nu pot fi recorectate”, a explicat jurista ASE Simona Plesa.

Cu nemultumirile din catalog, la proces

Loredana Mihaela Simedre e multumita de decizia instantei. Indiferent daca ASE va face recurs sau nu. Crede ca astfel i-a ajutat si pe alti studenti care au fost într-o situatie similara si nu au stiut ce sa faca.

“S-a creat un precedent. Dupa ce au aflat de decizia instantei, m-au contactat mai multe persoane sa ma întrebe cum am facut, ca vor si ei sa mearga în instanta cu diverse abuzuri. M-am gândit chiar sa-mi fac un ONG si sa atrag bani europeni cu care sa acord asistenta juridica tinerilor care au probleme cu institutiile de învatamânt”, spune hotarâta Loredana.

Sursa: EvZ

Un comentariu la „Loredana Mihaela Simedre a dat Academia de Stiinte Economice în judecata anunta Casa de avocatura Coltuc”

  1. sa te sprijine si mata aia traseista si toata natia matii. cate mumu ai facut pentru a ajunge „” bugetara mumu””?du te fa inapoi la coada vacii la tine ca acolo faci mumu si la animalele tale de companie..porci..boi…fratzi de ai tai/.//ca poate aici nu ti a ajuns.marsi traseisto iti doresc MOARTEA DIN SUFLET TI O SPUN

Lasă un comentariu