Cristian Urziceanu, cel care ar fi vândut Furadanul cu care s-a sinucis Madalina Manole, a fost arestat

Cristian Urziceanu, cel care ar fi vândut Furadanul cu care s-a

 

sinucis Madalina Manole, a fost adus în tara, iar marti a fost prezentat instantei Tribunalului Bucuresti, care a confirmat mandatul de arestare în lipsa pe numele acestuia.

Cristian Urziceanu a fost prins si adus la Tribunalul Bucuresti pentru confirmarea mandatului emis pe numele lui în 18 octombrie pentru ca reprezinta pericol pentru ordinea publica.

Judecatorii au confirmat acest mandat, astfel ca Urziceanu va fi dus în arest.

Judecatorul care a decis arestarea acestuia, arata în motivarea hotarârii ca potrivit unei adrese a Inspectoratului de Politie Judetean Timis, depusa de anchetatorii bucuresteni la dosar, Urziceanu se afla în Spania.

Magistratul mai scria, în motivare, ca barbatul nu s-a prezentat la Parchet pentru a fi audiat în dosar, pe numele lui fiind emis un mandat de aducere pe care anchetatorii nu l-au putut aplica pentru ca Urziceanu nu a fost de gasit, el sustragându-se astfel urmaririi penale.

Magistratul Tribunalului Bucuresti mai nota ca, în perioada martie – iulie, Sorin Cristian Urziceanu a detinut si vândut, fara drept, mai multor persoane, Furadan, cunoscut si sub numele de Carbofuran, substanta din categoria pesticidelor, clasificata drept foarte toxica într-o hotarâre de Guvern din 2008 si a carei comercializare este interzisa conform normelor legale în vigoare.

Sursa: Gandul

Lasă un comentariu