Sute de absolventi ai Universitatii Spiru Haret care au urmat programe neautorizate la ID si la FR apeleaza la instanta ca sa le fie recunoscute diplomele

Studentii care au fost înmatriculati în anul I, în perioada 2005-2008, la

 

programele ID si FR neacreditate de la Universitatea ”Spiru Haret” (USH), au obtinut o diploma cu care nu au ce face, spune avocatul Marius Coltuc, fondator al Casei de avocatura Coltuc si membru al Baroului Bucuresti, care reprezinta în instanta mai multi astfel de studenti.

La ora actuala, sute de absolventi ai Universitatii Spiru Haret, care au urmat programe neautorizate la ID si la FR vor apela la instanta ca sa le fie recunoscute diplomele.
Sursa: Cotidianul

2 comentarii la „Sute de absolventi ai Universitatii Spiru Haret care au urmat programe neautorizate la ID si la FR apeleaza la instanta ca sa le fie recunoscute diplomele”

  1. ptr. Radovici Beatrice
    Daca vrei sa vorbim despre aceasta problema, te rog contacteaza-ma la adresa mea de mail, care este urmatoarea: Giuliataras@yahoo.com..am inceput sa ne organizam intr-un grup si vrem sa fie cat mai numeros ..de aceea vreau sa stiu daca ma pot baza pe tine…

  2. Sunt de acord cu procedura efectuata de dumneavoastra si sper sa ne puteti ajuta, deoarece suntem disperati si nu avem nici o vina, am cazut la mijloc din cauza intereselor unora. . . . . .

Lasă un comentariu