Majoritatea pensiilor militare au scazut cu pana la 60%.Cum comentati?

Desi au trecut aproape patru luni de la intrarea in vigoare a legii privind recalcularea pensiilor speciale, ministerul de interne nu a reusit sa recalculeze nici un sfert dintre acestea.

 

Dupa recalculare, majoritatea pensiilor au scazut, multe dintre ele si cu peste 60%. si vestile proaste nu se opresc aici! Oficialii nu pot preciza cand acesti pensionari isi vor primi pensiile pe care le merita.

Si pensiile sub 3.000 de lei au scazut, desi guvernantii, in frunte cu premierul Emil Boc, au promis ca acest lucru nu se va intampla.

“80% dintre pensionarii militari cu cariera militara incompleta si cu o pensie sub 3.000 de lei nu vor fi afectati“,a declarat Tiberiu Fratila, seful biroului de presa al MApN.

Sursa: RTV

Un comentariu la „Majoritatea pensiilor militare au scazut cu pana la 60%.Cum comentati?”

  1. M-am saturat sa ii ascult pe unii care in numele moralei (a se citi ura impotriva securistilor), critica militarii. Mi-e sila ca votul meu este considerat egal cu al unuia dinastia. Macar la salariu si la pensie sa se vada diferenta intre mine si unu care sta in bat, acolo unde intoarce uliul sau vreun copil al lui, chiar daca prin spaga a ajuns profesor de drept constitutional, iar toate legile propuse de unul ca el, incalca in esenta principiile de drept si constitutia. Sunt militar si sunt mandru de asta. Am lucrat doar dupa 1989. Am ajutat tara mea sa intre in NATO. Am avut predecesori si haimanale, dar si oameni profesionisti de la care am avut ce invata. Acum am colegi pensionari care au iesit pe caz de boala inainte de termen. Sunt bolnavi, au nevoie de banii pe care i-au castigat legal, nu i-au furat ca alti politicieni romani. Nu va e rusine sa veniti cu tema asta de africani gen: \”ala are mai mult ca mine, sa-i mearga rau, ca asa vreau eu!\”? Daca exista oameni in Romania care sa critice o decizie a Inaltei Curti de Casatie si Justitie, pentru a infiera o intreaga clasa sociala, atunci de ce sa ma mai mir de ticalosia pdl? Oricum, daca politicienii incalca principiul separatiei puterilor in statul roman, nerecunoscand decizia justitiei, atunci sa stiti ca Romania e pierduta. In acel moment trebuie facute memorii catre comisia europeana a drepturilor omului, la NATO, la toate instituiile si forurile care sunt interesate ca Romania sa ramana un stat de drept. Numai asa luptati impotriva politicienilor care vor sa duca tara in dictatura.

Lasă un comentariu