Dosarul “Madalina Manole” a fost inchis.Cum comentati?

In cazul , procurorii Parchetului Tribunalului Bucuresti au dispus neinceperea urmaririi penale pentru infractiunea de omor si continua cercetarile fata de Cristian Urziceanu, cel care ar fi vandut Furadanul cu care s-a sinucis cantareata.

 

 

 

Parchetul Tribunalului Bucuresti a anuntat, joi, ca prin rezolutia nr. 2675/P/2010 din 19 ianuarie 2011 s-a dispus neinceperea urmaririi penale pentru infractiunea de omor, “intrucat decesul numitei Mircea Magdalena Anca nu a fost consecinta vreunei fapte prevazute de legea penala”.

S-a dispus continuarea cercetarilor fata de inculpatul Cristian Urziceanu, pentru infractiunea de trafic de substante toxice.

Procurorii au retinut, in cuprinsul solutiei, ca, potrivit raportului de autopsie medico-legala intocmit de Serviciul de Medicina Legala Ilfov, moartea Magdalenei Anca Mircea – cunoscuta publicului drept – a fost violenta.

“Ea s-a datorat insuficientei cardio-respiratorii acute consecutiva intoxicatiei cu carbofuran.Calea de patrundere a toxicului a fost digestiva (orala). La autopsie s-a constatat o leziune traumatica (plaga contuza parietala stanga cu infiltrat sanguin epicranian subiacent) care s-a putut produce cel mai probabil prin lovire de plan dur in cadrul starii de rau care a premers decesului, nu are legatura cu mecanismul de producere al mortii si pentru care sus-numita ar fi necesitat opt-noua zile de ingrijiri medicale pentru vindecare in caz de supravietuire”, arata procurorii intr-un comunicat de presa, citand din raportul de autopsie.

Sursa: Mediafax

Lasă un comentariu