Grup infractional specializat in fraude cu carti de credit, destructurat anunta Casa de avocatura Coltuc

Procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Craiova au efectuat 8 perchezitii domiciliare in municipiul Craiova(6), municipiul Bucuresti(1), Zimnicea(1), in vederea destructurarii unui grup infractional organizat, specializat in savarsirea de si

 

 

de credit.

In fapt, se retine ca liderul grupului infractional organizat, invinuitul  , confectiona aparatura de skimming, destinata montarii la bancomate din tara si strainatate, in scopul obtinerii frauduloase a datelor de pe cardurile bancare.

Invinuitii Posulescu Adrian, si Poenaru Covaci Junior vindeau aparatura de skimming  la pretul de 3000 euro/ dispozitiv sau o inchiriau in schimbul unui procent de 50% din numerele de card obtinute in mod fraudulos.

La data de 18 mai 2011, invinuitul Ganescu Decebal Simion a fost depistat in flagrant delict, in municipiul Craiova, avand asupra sa un dispozitiv de skimming confectionat artizanal.

Invinuitii Ganescu Decebal-Simion, Capotescu Gheorghe Laurentiu, Posulescu Adrian si Poenaru Covaci Junior au fost condusi la sediul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism in vederea audierii.

Cercetarile au fost efectuate  impreuna cu ofiteri din cadrul  B.C.C.O. Craiova si lucratori din cadrul SPIR.

Suportul tehnic si informativ a fost asigurat de catre S.O.S. Craiova si S.R.I.- Dolj.    

Sursa: DIICOT

Lasă un comentariu