Newsletter LicitatiiJuridice

Daca aveti probleme in a vizualiza corect acest email, click aici pentru versiunea online.
Este primul site din Romania dedicat oamenilor care au nevoie de asistenta juridica si care le pune la dispozitie mijloacele pentru a gasi avocatul potrivit. Mai exact, site-ul nostru ii pune in contact pe utilizatori (in prezent nr acestora a depasit 10 000 )
cu avocatii inscrisi pe site, le ofera oportunitatea de a compara ofertele de reprezentare juridica si de a alege avocatul cel mai potrivit, conform cerintelor lor.
Ce va propune site-ul licitatiijuridice?
In calitate de avocat/consilier juridic, aveti posibilitatea de a va inscrie pe site-ul nostru si de a contacta potentialii clienti pentru dvs. Utilizatorii nostri isi vor posta spetele pe site iar dvs., daca va inscrieti, veti putea intra in contact cu acestia, oferindu-le raspunsuri si facandu-le o oferta de reprezentare juridica. Va informam ca zilnic se publica pe site, aproximativ 50 de cazuri noi.
Care sunt beneficiile majore ale inscrierii pe licitatiijuridice.ro?
-posibilitatea de a intra in contact cu potentiali clienti
-acces la o baza de date privind spetele ultizatorilor
-traficul site-ului este de 20 000 de vizitatori unici, zilnic.
-confidentialitate atat pentru:
® clienti, cazurile nu se vad decat de catre avocatii inscrisi pe site,
® cat si pentru avocati, nu exista o lista de avocati, clientul logat care si-a expus cazul, are acces numai la datele avocatilor care-i trimit oferta de pret.
Creaza-ti un cont!
Pentru a beneficia de serviciile oferite de site-ul nostru trebuie sa va creati un cont de avocat, unde va puteti selecta categoria/categoriile de practica juridica dar si experienta acumulata.
Costul acestui serviciu consta intr-un abonament lunar, al carui pret promotional este de numai 100 lei/luna.
BONUS! Activand contul dvs. de avocat pana la data de 31 martie 2012, puteti beneficia de aparitii in noile sectiuni ale
site-ului – „Piata Avocaturii”, „Fa-ti Emisiune!”, ” Interviuri”.
Astfel puteti deveni un profesionist remarcat in domeniu, facandu-va cunoscute opiniile prin postarea un articol pe site sau facandu-va propria emsiune!
Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la datele:
C&D Royal Brand
str. Baltagului, nr.5, sector 5, Bucuresti,
e-mail:office@licitatiijuridice.ro tel: 0742016707 fax: 0378107662

Lasă un comentariu