Inspectia Judiciara la concurs

Floarea Grosu este judecator la Curtea de Apel Tg- Mures fiind membru in Comisia de Disciplina pana la intrarea in vigoare a Legii 24/2012.Petru Rosu este judecator la Curtea de Apel Bucuresti si este inspector la Inspectia Judiciara de mai mult timp fiind membru in Comisia de Disciplina pana la intrarea in vigoare a Legii 24/2012.

Rica Vasiliu Cravelos, actualul inspector-sef, numit cu delegatie de CSM, care la concursul pentru functia de inspector judiciar din luna martie 2012 a luat cea mai mica nota la evaluarea facuta de membri Plenului CSM, reaminteste site-ul membricsm.ro.

Pentru functia de inspector-sef adjunct s-au inscris doi procurori inspectori:

– Gheorghe Stan, procuror la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, inspector judiciar in cadrul Inspectiei Judiciare

– Camelia Sutiman, procuror la DNA, pana la intrarea in vigoare a Legii nr. 24/2012 indeplinind functia de inspector sef al Serviciului de Inspectie Judiciara pentru procurori.

In prima etapa a concursului s-au constatat ca toti candidatii indeplinesc conditiile de participare la concursul pentru functiile de sefie.

Lasă un comentariu