Modele de actiuni in justitie

In aceasta sectiune va propunem o serie de modele de acte in instanta, contestatii. Aceste modele de contestatii sunt destinate pentru exercitarea, apararea ori recunoasterea unui drept.

   Aici veti gasi un model de contestatie pe care il puteti personaliza. In cazul in care  informatiile din paginile noastre nu sunt suficiente va sugeram sa consultati un avocet.

   Va propunem o serie de modele si exemple de contestatii:

contestarea recunoasterii paternitatii; moel contestatie contra executarii dispozitiilor penale-civile; contestatie impotriva deciziei de aplicare a sanctiunii disciplinare; exemplu contestatie impotriva deciziei de concediere; contestatie impotriva deciziei de impunere; model contestatie impotriva executarii silite;

contestatie in anulare a hotararii penale; contestatie in anulare; contestatie in contra masurii asiguratorii; model contestatie la executarea silita imobiliara; contestatie la executarea silita; exemplu contestatie la ordonanta instantei;

contestatie la poprire; model contestatie la ordonanta tribunalului; contestatie pentru suspendarea executarii silite; exemplu contestatie privind eliberarea si distribuirea sumei.

Lasă un comentariu