Ordinul privind stabilirea timbrului de mediu-MODIFICAT 2013

Ordinul privind stabilirea timbrului de mediu-MODIFICAT 2013

In cadrul actului normative se arata:

Ordinul presedintelui Agentiei Nationale de Administrare Fiscala nr. 296/2013 pentru aprobarea Procedurii privind stabilirea sumei reprezentand timbrul de mediu pentru autovehicule si pentru aprobarea modelului si continutului unor formulare, publicat in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 142 din 18 martie 2013, se modifica dupa cum urmeaza:

Pe baza referatului prevazut la pct. 2.5, compartimentul de specialitate intocmeste proiectul «Deciziei privind stabilirea sumei reprezentand timbrul de mediu pentru autovehicule».

Decizia prevazuta la pct. 2.7 se intocmeste in doua exemplare, se verifica si se avizeaza de seful compartimentului de specialitate si se inainteaza impreuna cu documentatia si cu referatul, spre aprobare, conducatorului unitatii fiscale.

Decizia prevazuta la pct. 2.7 este decizie sub rezerva verificarii ulterioare, potrivit art. 90 din Codul de procedura fiscala.

Un exemplar al deciziei prevazute la pct. 2.7 se comunica contribuabilului, in conformitate cu prevederile art. 44 din Codul de procedura fiscala, iar al doilea exemplar se arhiveaza la dosarul fiscal al contribuabilului.

Lasă un comentariu