Programul Rabla 2014 – Conditii

Programul ‘Rabla’ din acest an trebuie sa fie ultimul, iar pentru a avea un efect pozitiv trebuie sa inceapa in februarie, a declarat, marti, pentru AGERPRES, presedintele Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile din Romania /APIA/, Ernest Virgil Popovici.

“Toti membrii APIA au fost de acord ca Programul ‘Rabla’ a avut rezultate pozitive, dar, dupa cum ati vazut, in fiecare an a fost din ce in ce mai putin util. Drept pentru care, toti membrii APIA, fara exceptie, au fost de acord sa solicite ministerului de resort demararea ultimul program ‘Rabla’ in 2014. Peste doua saptamani, vom avea o intalnire cu oficialii de la Ministerul Mediului. Noi am cerut ca programul sa inceapa din februarie. Nu este din scurt, pentru ca acesta este pregatit inca de anul trecut. Pe de alta parte, daca porneste si anul acesta in iunie, ca in 2013, va avea un efect dezastruos’, a afirmat Popovici.


Un comentariu la „Programul Rabla 2014 – Conditii”

  1. D-le avocat fiica mea are o problema pentru care va cerem un sfat,cum trebuie procedat pentru a da un autoturism fabricat in anul 1990 defect,inscris in circulatie are cartea de identitate,certificat de imatriculare.Fiica mea are cetatatenie romino-germana ,are apartament propietate personala in Craiova dar a expirat cartea de identitate,romineasca,in schimb are pasaport rominesc valabil pina in anul 2018 si buletin de identitate german desi prin casatorie are numele sotului dar scrie si numele avut anterior..Cum sa procedeze ca sa dea masina la programul rabla 2014.

Lasă un comentariu