Ati fi de acord cu #factotulpentrufirmata ?
Ati fi de acord cu #factotulpentrufirmata ?#factotulpentrufirmata este un curent unic in Romania si este initiat de coltucsiasociatii.ro.
#factotulpentrufirmata inseamna ca ne ocupam de toate problemele dvs. fiscale, juridice, resurse umane pentru firma dvs. sau pfa ul dvs.
[column width=”1/1″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]
Ati fi de acord cu #factotulpentrufirmata
Nu trebuie sa mai cautati pe net sau sa apelati la prieteni cand aveti o anumita problema la firma sau pfa ul dvs.
Dorim ca sondajul sa fie semnat de peste 10000 de oameni
Multumim
[/column]
Termenul de Societate poate să însemne:
- Societate (sociologie), grupări mai mari de oameni care conviețuiesc, trăiesc pe un anumit areal geografic împreună
- Societate (drept), grupă de persoane care din punct de vedere economic sau juridic au același țel, de exemplu diferite firme sau familia
- Societate comercială, Societate pe acțiuni (SA), Societate pe acțiuni europeană (SE), Societate cu răspundere limitată (SRL)
- Societatea Națională Căile Ferate Române, Societatea Națională a Lignitului Oltenia, Societatea pentru Exploatări Tehnice, București, Societatea de transport Constanța, Societatea Română de Radiodifuziune, Societatea Română de Televiziune, Societatea Română de Geografie, Societatea Eurasiatică de Astronomie, Societatea Germaniștilor din România, Societatea Română de Science Fiction și Fantasy – SRSFF, Societatea Studenților în Medicină din București, Societatea Studențească de Chirurgie din România
- Societate comercială, Societate pe acțiuni (SA), Societate pe acțiuni europeană (SE), Societate cu răspundere limitată (SRL)
- Societate (culturală), grupare de persoane de aceeași cultură, religie cu aceeași normă de viață socială.
SOCIETÁTE, societăți, s. f.
1. Totalitatea oamenilor care trăiesc laolaltă, fiind legați între ei prin anumite raporturi economice. ♦ Ansamblu unitar, sistem organizat de relații între oameni istoricește determinate, bazate pe relații economice și de schimb; p. ext. sistem social. ♦ Cerc limitat de oameni de prim rang (prin poziție socială, situație materială etc.). 2. Asociație de persoane constituită într-un anumit scop (științific, literar, sportiv etc.). 3. (Comerț) Asociație de oameni de afaceri alcătuită pe baza unor investiții de capital, în vederea obținerii unor beneficii comune. ◊ Societate în nume colectiv = asociație între un număr limitat de persoane, care întemeiază o întreprindere comercială sau industrială, depunând fiecare capital și contribuție în muncă și răspunzând solidar și nelimitat la obligațiile pe care și le-au asumat. Societate anonimă pe acțiuni = întreprindere industrială, comercială sau financiară, formată prin asociere de capital. 4. Grup de oameni care petrec un anumit timp împreună; tovărășie, companie. ◊ Expr. În societate = între oameni, în lume. [Pr.: -ci-e-] – Din fr. société, lat. societas, -atis.