Judecătoria Sectorului 1 a decis, joi, să îi ridice lui Gigi Becali interdicţia de a părăsi judeţul Ilfov şi Capitala

După ce judecătoarea Nicoleta Cristuş, aceeaşi care a dispus arestarea preventivă a lui Becali pentru 29 de zile, a citit pronunţarea, finanţatorul Stelei a întrebat-o dacă poate face campanie electorală şi în străinătate.
Astfel, a spus Becali, „pot merge merge la finala Champions League, motivând că „sunt în campanie electorală”.

Decizia nu este definitivă, putând fi atacată cu recurs.

Gigi Becali a cerut instanţei să i se ridice, definitiv, interdicţia de a părăsi judeţul Ilfov şi Bucureştiul.

Judecătoria Sectorului 1 a discutat, joi, prima cerere de ridicare a  interdicţiilor care i-au fost impuse lui Gigi Becali.

Totodată, avocatul omului de afaceri, Gheorghiţă Mateuţ, a depus, miercuri, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti o cerere de încuviinţare a părăsirii judeţului Ilfov şi a Bucureştiului pentru patronul echipei Steaua, Gigi Becali, o decizie în acest sens urmând să o ia procurorul care instrumentează dosarul lui Becali.

Gigi Becali a fost reţinut de procurori, pe 2 aprilie, potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, împreună cu alte patru persoane, ulterior, fiind reţinută o a şasea persoană.

Acuzat de săvârşirea a trei infracţiuni de lipsire de libertate în mod ilegal, Gigi Becali a fost, apoi, arestat preventiv, pe 3 aprilie, de către magistraţii Judecătoriei Sectorului 1. Tribunalul Bucureşti a decis, pe 17 aprilie, admiterea recursului făcut de Gigi Becali împotriva hotărârii Judecătoriei Sectorului 1 şi eliberarea provizorie sub control judiciar a acestuia.

Acuzaţiile de lipsire de libertate în mod ilegal au fost aduse lui Becali, după ce acesta i-a sechestrat pe cei care îi furaseră maşina, lăsată nesupravegheată, cu cheile în contact, pentru 10 minute, în luna ianuarie.

Sursa: NewsIn

Lasă un comentariu