Magistratii inceteaza protestul incepand de marti 22.09.09

Magistratii nu mai cred in liderii lor, adica presedintii asociatiilor profesionale, UNJR, AMR, asa ca multi judecatori se intorc de marti in salile de judecata.

Liderii, in schimb, declara ca abia vineri se va decide, astfel s-ar ajunge la trei saptamani de greva.
Dupa ce au deliberat, mai multi judecatori cred ca greva are o miza politica sau ascunde niste interese economice, niste datorii de executat si amanate pe motiv de greva, ca sa se economiseasca niste bani pentru campanie.

Update: Am primit niste mesaje de la niste magistrati pe care o sa le public aici.

Mesaj nr 1 “De ce mintiti? In cate instante ati intrat DVS. si ati observat ca a incetat protestul? Cate hotarari ale adunarilor generale ale judecatorilor ati citit despre incetarea protestului? Ori l-ati incetat DVS., ca asa ati vrut? Sunteti trompeta de serviciu a lui dragutu de base si omenasilor sai? Slujitor de casa la altcineva care se ocupa de “sistemul” judiciar? Imi vine sa rad! Protestul nu inceteaza cand vreti DVS.., ci cand vrem noi! Si nu o sa incetam! Ce faceti? Ne impuscati? Cu pistolul la tampla cumva? Ne puneti sa platim si taxa de glont?”

Mesaj nr 2 “De unde ati tras concluzia ca protestul magistratilor va inceta astazi sau ca nu mai avem incredere in lideri?

 

mediafax

Lasă un comentariu