Primarul Piedone şi-a făcut o armată de 500 de informatori

Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, şi-a făcut o adevărată armată de informatori. Acum el contează pe informaţiile a 480 de voluntari, însă numărul acestora va creşte cu cel puţin una sau două persoane în

 

fiecare săptămână. Informatorii provin din rândul preşedinţilor şi administratorilor de imobile, dar şi al locuitorilor simpli din sectorul 4.

Aceştia au primit aparate de fotografiat, mape, rechizite, legitimaţii pe care scrie „consilier voluntar – Piedone pentru tine” şi beneficiază de sprijinul poliţiştilor locali şi comunitari. Mai mult, ei nu stau la coadă pentru a-şi depune sesizările iar acestea sunt rezolvate cu prioritate.”Iniţial s-au oferit să fie voluntari 1.200 de cetăţeni. Din aceştia au rămas doar 480, cei care n-au venit doar ca să obţină o legitimaţie, să-şi rezolve o problemă personală sau să vorbească în numele meu. Voluntarii au vârste cuprinse între 18 şi 65 de ani, au venit din spirit civic şi nu beneficiază de nici un fel de avantaje materiale”, ne-a declarat primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone.

gandul

Lasă un comentariu