Casa de avocatura Coltuc sprijina FACIAS

Ne puteti trimite dosarele pe adresa de email avocat@coltuc.ro,fax 0314259385

Fundaţia pentru Apărarea Cetăţenilor Împotriva Abuzurilor Statului (FACIAS) va formula împotriva Guvernului mai multe acţiuni în instanţă pentru măsura de reducere cu 15% a pensiilor impreuna cu Casa de avocatura Coltuc

3 comentarii la „Casa de avocatura Coltuc sprijina FACIAS”

  1. Buna ziua,

    Va rog sa-mi comunicati cum trebuie sa procedez pentru a ma inscrie prin dvs. pe listele pensionarilor care dau statul in judecata pentru nedreapta retinere a 15% din pensie.

  2. va rog sa-mi spuneti cum trebuie sa procedez pentru a intocmi dosarele parintilor mei pentru a da in judecata statul roman pentru nedreptatea pe care vrea sa o comita si sa opreasca 15 % din pensii, tin sa precizez ca ambii parinti ai mei sunt pensionari, au 72 si respectiv 65 ani si vreau sa-i ajut sa depuna aceste dosare cat mai repede posibil.
    multumesc

  3. va rog sa-mi spuneti cum trebuie sa procedez pentru a intocmi dosarele parintilor mei pentru a da in judecata statul roman pentru nedreptatea pe care vrea sa o comita si sa opreasca 15 % din pensii, tin sa precizez ca ambii parinti ai mei sunt pensionari, au 70 ani fiecare si vreau sa-i ajut sa depuna aceste dosare cat mai repede posibil.
    multumesc

Lasă un comentariu