Ion Alexandru Tiriac a decis retragerea cererii de chemare in judecata a statului roman anunta Casa de avocatura Coltuc

„Pe fondul crizei înregistrate pe pieţele financiare internaţionale şi referindu-ne strict la investiţiile personale majore, oamenii

 

 

au fost ceva mai prudenţi. Acest lucru nu s-a resimţit, însă, foarte mult în afacerile noastre, fapt confirmat şi de cifra de afaceri realizată până acum”, a declarat agenţiei MEDIAFAX Ion Alexandru Ţiriac.

El a afirmat că pentru dezvoltatorii imobiliari sau pentru importatorii şi distribuitorii de autovehicule, strategiile necesită proiecţii pe termen mult mai mare de un an, în special datorită investiţiilor pe care le presupun astfel de business-uri.

„Dacă am fi vrut să obţinem profituri imediate, am fi investit în altceva, ori noi ne-am dorit să construim în România nişte afaceri pe termen lung, serioase şi profesioniste”, a spus Ion Alexandru Ţiriac.

Cristina Munteanu, directorul de comunicare al grupului de firme controlat de Ion Ţiriac, a declarat în luna iunie că Ţiriac Holdings mizează în acest an pe afaceri de circa 2,2 miliarde euro, în urcare cu 37% faţă de 2007. Grupul cuprinde diviziile ŢiriacAuto, Ţiriac Imobiliare, Ţiriac Leasing şi Ţiriac Air şi a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de aproximativ 1,6 miliarde de euro.

Lasă un comentariu