Alta hotarare pe taxa de poluare castigata de catre Casa de avocatura Coltuc

2 comentarii la „Alta hotarare pe taxa de poluare castigata de catre Casa de avocatura Coltuc”

  1. BUNA ZIUA AM CUMPARAT UN CAP TRACTOR DIN CEHIA IN LUNA AUGUST 2011 AM CIRCULAT CU NUMERE DE TOL O LUNA PANA SA TERMINAT,APOI AM FOST LA ADMINISTRATIA FINANCIARA AL MUN TURNU MAGURELE SA INTREB CAT ESTE TAXA DE INMATRICULARE SI MIA SPUS CA ESTE 5750€ EURO,DE ATUNCI AM SCOS 2 RANDURI DE NUMERE ROSII MAI POT SCOATE UNA .DAR DUPA ACEA CE FAC . ASA CA INVATATIMA CE SA FAC CUM POT SA INMATRICULEZ MASINA CA NU AM ATATIA BANI PENTRU TAXA.AM UN CAP TRACTOR IVECO EUROSTAR CURSOR FABRICAT IN 2000 .EURO 2 ,CU 440 CV SI MOTOR DE 13780,CM CUBI
    NR DE TEL ESTE 0765718056.

  2. Legile se schimba permanent, astfel ca, in cazul in care firma dvs. nu are un departament juridic care sa se ocupe de situatia companiei dumneavoastra, externalizarea serviciilor juridice este o necesitate, fie ca e punctuala sau permanenta.
    Cine suntem?
    Buna ziua! Suntem o echipa tanara, dar experimentata, de avocati reuniti de catre avocatul titular Coltuc Marius sub umbrela Cabinetului de avocatura Coltuc inca din 2005. Avem sediul in Bucuresti, dar ne puteti regasi si pe internet la adresa https://www.coltuc.ro. Incercam sa fim cat mai sociabili, astfel incat ne veti regasi si pe Facebook, Twitter sau LinkedIn. Serviciile juridice pe care le oferim se adreseaza atat companiilor, cat si persoanelor fizice. Ne-am propus ca fiecare caz in parte sa fie o reusita, astfel ca ne canalizam toata energia in a invata continuu si a oferi clientului servicii profesioniste, prompte si eficiente.

Lasă un comentariu