Tu intrebi, Specialistii raspund. Gratuit!

Inregistrare cont

Singurul loc unde primesti Consultanta GRATUITA din domeniul Juridic!

Neclaritati despre Noul Cod Civil? Intrebari din Codul Penal? Probleme legate de divort, partaj sau custodie?

Discutii despre contracte? Probleme cu modificarile legislative?

Totul si mai mult decat atat se discuta in Club Juridic.

Tu intrebi, Specialistii raspund. Gratuit!

De ce sa te inregistrezi?

Intrebi, primesti Raspunsuri si Discuti cu Specialisti in domeniul Juridic. 24 / 7 / 365!
Ai acces la o baza de date cu intrebari si raspunsuri din Codul Civil, Codul Penal, Dreptul Muncii, Drept Comercial, etc.
Toate informatiile din portal iti stau la dispozitie oricand si din orice locatie
Accesul in Club este GRATUIT!

10 comentarii la „Tu intrebi, Specialistii raspund. Gratuit!”

  1. Bna ziua,suntem doi frati si am mostenit un apartament dupa decesul parintilor,sucesunea sa facut acuma suntem amandoi mostenitor,dar fratele meu nu vrea sa vindem apartamentul si nici sa ma despagubeasca.si nu ma lasa sa intru an apartament ,ce am de facut si as putea sa ami castig dreptu prin istanta.va multumesc frumos

  2. Bună ziua aș avea o problemă. Mama mea crește copilul fratelui meu…fratele meu e plecat în Austria și are alt copil.Mama copilului a plecat și ea de lângă copil spunând ca ea nu a crezut ca e așa de greu să creasca un copil. Mama copilului a stat o perioadă la mama mea dar nu a avut o relație cu fratele meu.. Ea a făcut copilul crezând ca așa îl va ține pe fratele meu lângă ea da nu a fost așa. Mama mea are 55 de ani. Când a plecat mama copilului de la noi a dat in scris pe o foaie ca ea nu poate să îl crească și rămâne la bunica lui(mama mea). Mama a hotărât ca nu o da în judecată doar în fiecare lună să îi plătească ca o pensie alimentară. Mama copilului are un bărbat care acel om îl trage de urechi la lovit mama mea a hotărât să nu îl mai lase la mama lui deoarece baiatul tot plângea ca îl bate prietenul mamei lui. Mama mea a vorbit cu mama copilului să vină doar ea la el și ea să îl scoată în parc fara prezenta prietenului ei. Ea de o lună și ceva nu a mai venit la copil nu sunta de fapt ea nu suna niciodată nu căuta copilul mama era cea care sunat să o vadă copilul ca îi era dor. Tata copilului(fratele meu) are alt copil care e în Austria cu el îi mai trimete 50euro dar nu în fiecare luna și zice ca ce cu 50euro nu poți să îl crești pai având în vedere cum e viata poți crește un copil de 5 ani cu 50euro. Copilul merge la grădiniță…mama nu lucrează..nu are pe cine plăti să steie cu copilul mai face curat la oameni să aibă o mâncare..Eu stau în Timișoara o ajut mult mi-se rupe inima dar mi-se rupe inima și de mama mea…nu știu ce pot face aș vrea niște sfaturi…sper ca să nu îi eie copilul ptr ca o iubește enorm ar muri fără ea …dar mama copilului nu e curioasă de el. Aș vrea să rezolv asta chear eu.

  3. Buna ziua.am vandut o motocositoare SH iar dupa o saptamana cumparatorul mi_a aduso inapoi spunand ca nu o mai vrea.acum ma dat in judecata sa ii dau bani inapoi.vreau sa stiu daca are castig de cauza?va multumesc

  4. vreau sa va rog sa imi raspundeti si mie la aceasta intrebare.avem un bb de 9 luni si nu ne mai intelegem
    …intrebarea este: daca bagam divort copilul la cine ramane tinand cont ca are 9 luni?va multumesc anticipat

  5. Buna ziua. Eu trebuia sa ies la pensia in limita de varsta la 1 ianuarie 2013 . Am lucrat in invatamamant timp de 40 de ani dar trebuia sa termin anul scolar pana la 1 iulie 2013.
    Decizia de pensionare a venit dupa 4 luni la 11 noiembrie.2013 . Aceeasi pensie primesc ca ceilalt pensionati in 2012 . Intrebarea mea este daca si pensia mea va fi recalculata conform legii cu recalcularea pensiilor 2013.

  6. buna ziua as avia si eu o intrebare am un baiat de 18 ani si la virsta de 15 sa implicat cu baiatul primarului din orasul Sovata care a luat niste bani de acasa cind parinti au observat a zis baiatul ca la santajat al meu la prima abatere a primit 2 ani de incisoare cu egzecutare (nu suspendare) la proces nici nu neau ascultat ce parere avec?varog raspuns?va multumesc

  7. buna am 7 ani de cind sunt casatorita si stau in casa socrilor si din cauza soacrei noi ne certam din orice am un baiat de 7 ani dar nu mai pot sta tot timpul numai cearta as vrea sa plec dar nu am unde lua copilul cu mine ca acuma nu am unde sa stau cu el daca voi pleca in afara cum procedez trebuie sa ma duc la politie sa declar ca parasesc domociliul oricum ma doare inima ca nu-mi pot lua baiatu cu mine va rog sa-mi raspundeti daca plec fara sa ii zic ce o sa se intimple dupa aia imi mai pot vedea copilul.

  8. am 52 de ani ,sant casatorita de 23.cand m-am casatorit aveam casa si eu si sotul,dupa 2 ani de casatorie am vandut casa mea fortata de imprejurari si de sot care a facut un accident de masina si trebuia sa plateasca despagubiri.mai tarziu am aflat ca sotul meu joaca la masinute electronice poker si pierdea toti banii si ca accidentul nu era accident ci doar o datorie la pacanele.am pierdut casa ,am pierdut increderea in sot care pt a juca ma mintea tot timpul ca sa nu-i dea salarul in casa.facand foame am plecat in italia la munca,primii bani ia pierdut la jocuri,4000 de euro.sub diverse motive imi cerea bani pe care ii pierdea la jocuri.10 ani am muncit si am cumparat un teren si am intrtinut o ruda pr un apartament cu 2 camera in posesia caruia am intrat dupa decesul rudei.Azi vreau sa vand tot sa-mi cumpar un apartament mai mare si o masina dar nu stiu cum sa fac sa-mi protejez munca cum sa fac sa nu beneficieze sotul meu de nimic dupa moartea mea tinand cont ca el nu a contribuit cu nimic nici macar cu salarul si tinind cont ca familia lui la incurajat tot timpul sa joace si sa ma maltrateze pshihic.divort nu as vrea sa dau pt ca ma santajeaza ca se sinucide si cred ca e in stare sa o faca,ajutatima va rog.ce pot face? as vrea sa il ajut dar nu vrea sa mearga la doctor,nu recunoaste ca e bolnav,ca e dependent de jocuri

  9. La depunerea unei cereri de divort prin acordul ambilor soti, cei doi trebuie sa mearga impreuna, sau aceasta cerere poate fi depusa de una dintre parti, urmand ca termenul de prezentare in instanta sa fie comunicat si celeilate parti ulterior? Multumesc!

Lasă un comentariu