“Drum in drept”

Daca la prima editie s-a dorit crearea unei baze informationale cu privire la meseriile clasice juridice, cat si la modalitatea de a accede la acestea, incepand cu cea de-a doua editie s-a trecut la prezentarea unor cariere mai putin cunoscute pe care un student la Drept le poate urma dupa incheierea studiilor.

Astfel, ghidul de cariera juridica devine un instrument indispensabil pentru orice student interesat de viitorul sau.

Cea de-a treia editie se adapteaza noilor tendinte si, alaturi de revista, care abordeaza teme foarte interesante si diverse, precum dreptul umanitar si al refugiatilor in practica, diplomatia, criminalitatea informatica, dreptul aerian si cel maritim, aceasta vine si cu un blog, special realizat pentru a aduce mai multe informatii aproape de studenti.

Cu un design modern si usor de folosit, blogul contine articole despre concursurile de drept, mastere, internshipuri si nu numai, realizate de studenti ce au avut ocazia sa experimenteze toate aceste lucruri si care sunt gata sa ofere din experienta lor, oferind atat cateva informatii esentiale cat si partea nevazuta a acestora.

Revista se va lansa in data de 14 noiembrie in cadrul unei conferinte de lansare, ce va aduce speakeri de renume si se va centra pe o tema controversata, de interes pentru studenti – Tete-a-tete cu angajatorul – urmata de un dialog deschis cu publicul. Aceasta va avea loc la Casa de cultura a studentilor incepand cu ora 11.

Asadar, daca esti student la Facultatea de Drept si esti interesat de viitorul tau, speram ca ti-am starnit interesul si te invitam sa dai like paginii oficiale Drum in Drept (https://www.facebook.com/drumindrept) si, de asemenea, sa intri pe site-ul Drum in Drept (http://drumindrept.ro ), pentru a fi la curent cu ultimele informatii despre conferinta de lansare.

Sursa: ELSA Bucuresti

Lasă un comentariu