Niculae Nejloveanu şi-a extins afacerea culinară în incinta Baroului Constanţa. Mai nou, Nejloveanu nu-i mai hrăneşte doar pe cei de frecventează restaurantul La Proţap, ci şi pe avocaţi, şi chiar la ei acasă. Despre noua afacere din incinta Baroului Constanţa, Nejloveanu spune că este doar un bufet, lăsând totodată de înţeles că nu este cine ştie ce mare investiţie. Clienţii lui Nejloveanu: avocaţi,
judecători, frecventează zilnic localul aflat la subsolul Baroului. Mai multe despre noua sa afacere, maestrul-bucătar nu a vrut să comenteze, probabil şi pentru că este iritat de presa care nu îi dedică un monument în cinstea abilităţilor sale culinare. Mai adăugăm că, dacă tot suntem în sezon estival şi turiştii caută locuri de cazare pe litoral, în zona Baroului au fost plasate mai multe panouri publicitare cu trimitere spre Hotelul Balada Nej şi Restaurantul La Proţap.
Roxana CĂLINESCU
replicaonline