Avocat firme – Infiintari firme

Suntem o echipa profesionista formata din avocati si experti contabili din Bucuresti, cu experienta in domeniul dreptului comercial, infiintari firme, contabilitate, fiscalitate, audit care va poate ajuta in toate situatiile legale si contabile privitoare la afacerea dumneavoastra . A fi informat periodic si constant la un pret extrem de accesibil si corect este telul nostru.

infiintari firme

Va putem oferii urmatoarele facilitati:

-ne deplasam deplasati personal la Registrul Comertului Bucuresti;

-redactam toate actele necesare( acte constitutive, declaratii, contracte) fara costuri suplimentare -va ridicam registrele obligatorii( RUC, REF, RI) –la cerere -va inscriem in Registrul Operatorilor Intracomunitari

– la cerere -facem demersuri pentru eliberarea Certificatului de Inregistrare in scopuri de TVA- la cerere -oferim sediu social ( primirea corespondentei si predarea acesteia)- la cerere -consultanta juridica permanenta –la cerere

 avocat firme

Domeniul in care ne-am specializat inca de la inceput a fost dreptul comercial. Astfel serviciile pe care le oferim apartin in intregime domeniului comercial si in special a tot ceea ce inseamna asistenta juridica in materie de infiintari societati comerciale, indiferent de forma juridica pe care o imbraca acestea, precum si orice alte modificari care se pot aduce actelor constitutive ale unei societati comerciale de la infiintare pana la radierea unei firme din Registrul Comertului.

Avocat firme -infiintari firme

Cabinetul nostru doreste sa fie alternativa ideala pentru  atingerea scopului dorit de clientii nostri. Acest lucru n-ar putea fi realizabil daca nu ne-am afla intr-o evolutie continua, cautand intotdeauna sa gasim cele mai rapide si eficiente solutii legale si comerciale, care sa vina in intampinarea nevoilor tuturor celor care ne vor aborda si solicita sprijinul.

Principiul care ne calauzeste in activitatea pe care o desfasuram este acela de acorda clientilor nostri servicii promte, complete si de calitate, bazate pe profesionalism, incredere, respect reciproc si nu in ultimul rand pe confidentialitate.

avocat@coltuc.ro

www.coltuc.ro

www.coltuc.ro/blog

Lasă un comentariu