Clauzele Abuzive De Modificare Unilaterala A Dobanzii Si Comisionul De Administrare Intr-un Dosar Colectiv Raiffeisen Bank Admis

Admite in parte cererea
Solutia pe scurt: Admite în parte acţiunea. Constată că art. 3.2 teza a II a si art. 3.5 – in ceea ce priveste aplicarea procentului la valoarea initiala a creditului- din Contractul de credit nr. RF 77145758700/07.08.2008 încheiat între reclamant şi pârâtă constituie clauza abuzive. Respinge în rest acţiunea, ca neîntemeiată. Ia act ca partile au solicitat cheltuieli de judecata pe cale separata. Cu apel în termen de 30 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţa publică, astăzi, 25.11.2015.

sursa portal just

Un comentariu la „Clauzele Abuzive De Modificare Unilaterala A Dobanzii Si Comisionul De Administrare Intr-un Dosar Colectiv Raiffeisen Bank Admis”

  1. Buna ziua,
    in 2007 am facut un credit imobiliar si in contract este si un comision de administrare credit destul de mare, care nu à fost retras in urma ordonantei OU 50 din 2010, prin care toate bancile erau obligate sa scoata din contract toate comosioanele abuzive. La vremea respectivà sotul meu a fost chemat la banca (creditul fiind pe numele lui ), dar din contract a fost scos doar comisionul de rambursare anticipat, restul ramanand neschimbat, cu toate ca sotul meu a intrebat de ce nu se scoate si acel comision de administrare crédit. Raspunsul à fost ca acela nu este comision abuziv si in cazul in care refuza sa semneze noul contract asa cum e , atunci va ramane valabil vechiul contract si nu va mai putea beneficia nici de comisionul de rambursare anticipat. Asi dori sa stiu daca acel comision trebuia sau nu sa fie retras din contract. Multumesc anticipat.
    Adela Curescu.

Lasă un comentariu