Ghid pentru practicieni în domeniul achiziţiilor publice 2017 – autor avocat Coltuc Marius Vicentiu

Având un caracter preventiv și public ţintă funcţionari din compartimentele de achiziţii din cadrul autorităţilor contractante și magistraţi, proiectul s-a derulat în paralel cu elaborarea și adoptarea noii legislaţii. Seminarele și dezbaterile proiectului au luat astfel în discuţie și noile prevederi, iar această a doua ediţie a ghidului reflectă în mare măsură discuţiile și clarificările aduse până în noiembrie 2016.

În lipsa unei practici consolidate pe noua legislaţie și în contextul unor prevederi interpretabile, inerente adoptării unui volum atât de mare și complex de legislaţie, consideraţiile din acest ghid – mai cu seamă cele de la capitolele 2, 3 și 4 – au un caracter orientativ, reprezentând puncte de vedere cristalizate în cele câteva luni ce au urmat intrării în vigoare a noilor legi și norme. Este, așadar, imperios necesară urmărirea site-ului ANAP și a evoluţiei legislaţiei terţiare, o clarificare legislativă a punctelor rămase în dispută fiind așteptată abia spre jumătatea anului 2017.

 

Ne puteti cerere ghidul la adresa de email : avocat@coltuc.ro

Un comentariu la „Ghid pentru practicieni în domeniul achiziţiilor publice 2017 – autor avocat Coltuc Marius Vicentiu”

  1. Buna ziua,
    cum pot intra in posesia ghidului pentru practicieni în domeniul achiziţiilor publice 2017 – autor avocat Coltuc Marius Vicentiu ?

Lasă un comentariu