Îmbrăcată pentru ştreang. Diana Maloş a fost omorâtă la pielea goală

2225

În urma investigaţiilor făcute de ziarul nostru, din surse apropiate IML Suceava am aflat despre lucruri cutremurătorare care se petrec între

anchetatori şi medicii care au făcut autopsia Dianei Maloş. Am aflat că cei implicaţi în cazul omorului Dianei aruncă cu acuze unii contra altora că nu şi-ar fi făcut treaba cum trebuie.

Procurorii învinovăţesc medicii legişti de la IML Suceava cum că nu au făcut toate analizele necesare pentru stabilirea unui diagnostic cât mai complet, iar medicii legişti aruncă vina pe anchetatori că nu au prelevat probe suficiente de la locul crimei care ar fi fost fundamentale anchetei. Cea mai şocantă acuză adusă medicilor legişti este faptul că aceştia nu au semnalat urme de violenţă pe corpul victimei, ceea ce s-a putut vedea, în mod evident, din diferite poze prezentate de presă. Ba chiar mai mult, cadavrul nu a fost analizat pentru aflarea tuturor violenţelor şi împrejurărilor care erau necesare în scopul stabilirii exacte a cauzelor morţii. Aceştia ripostează aruncând cu acuze la rândul lor, anchetatorii dând dovadă de neprofesionalism în administrarea unor probe concrete care să ducă la un verdict sigur, ori crimă ori sinucidere.

Mai mult decât atât, când le-a fost adus cadavrul li s-a spus ferm că ar fi vorba despre o sinucidere, ceea ce i-a prus pe picior greşit în a studia cu maximă minuţiozitate orice detaliu care ar fi fost extrem de important în desfăşurarea anchetei. Chiar şi în rândul anchetatorilor, poliţiştii judiciari şi procurori, între aceştia existând tensiuni din cauza prelevării defectuoase a probelor de la locul unde Diana Maloş a fost ucisă. Faptul că hainele Dianei erau superficial afectate de urcarea în copac îi determină pe anchetatori să aibă o frică în a dezvălui publicului probele colectate la faţa locului, aceste probe incriminându-i de amatorism şi superficialitate. S-au pripit în a da un verdict pe care presa l-a combătut prin studierea minuţioasă asupra cazului.

Multiplele dezvăluiri şi mediatizarea excesivă i-au “împietrit” pe toţi cei care erau abilitaţi în scopul rezolvării acestui caz şi tot speră ca presa şi opinia publică vor uita acest caz în speranţa că le va fi mai uşor ca peste ceva timp să dea o explicaţie. Cu toţii ne dăm seama că aceşti aşa-zişi anchetatori şi medici legişti indolenţi sunt strânşi cu uşa şi nu ştiu cum să scoată cămaşa şi să spele verdictul dat iniţial în ambiguitatea de a da o soluţionare corectă a cazului

 

atac

2 comentarii la „Îmbrăcată pentru ştreang. Diana Maloş a fost omorâtă la pielea goală”

  1. si un om normal isi da seama din pozele vazute ….de la autopsie ….. ca a fost crima …. si plus k orice prost isi da seama k nu poti urca untr-un copac 7 metri …fara sa ai zgarieturi …..sau hainele rupte …. plus ca a mai putut sa isi lege si franghia cu multe noduri …. crima din start ….. asta nu e sinucidere …. daca vroia sa se sinucida ….se sinucidea la putini metri , nu la 7 metri …..

  2. imi pare rau pt ea k a sfarsit asa.era o fata frumoasa si nu treb sa aleaga drumul asta.dak cumva s-a sinucis!dar dak cumva a fost ucisa ,paktul lor!kre a savarsit fapta ar treb exterminat.dar in cazu de fata…nu stiu ce sa spun!dak nici cei de la autopsie nu si-au facut bn treaba asta e kiar grav!

Lasă un comentariu