Cine a omorât-o pe Diana Maloş?

225

Primul anchetator care a instrumentat probele de la locul crimei mascate în ”sinucidere” a tinerei Diana Maloş, a fost însuşi Ioan Halaicu, nimeni

 altul decât unchiul Alexandrei, suspecta de crimă nr. 1. Şeful Biroului de Investigaţii Criminale al Poliţiei Municipiului Suceava, comisarul Ioan Halaicu, în noiembrie 2007 era urmărit penal. Conducerea Inspectoratului Judeţean de Poliţie Suceava fusese informată că procurorii de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel au început urmărirea penală împotriva celui care la vremea respectivă primise distincţia de cel mai bun poliţist al anului. La nici doi ani după ce scandalul se stinsese şi dosarul său penal a fost spălat şi dat uitării, Ioan Halaicu nu avea cum s-o lase baltă pe nepoata Alexandra, influenţând pe o direcţie falsă întregul dosar al Dianei Maloş în scopul de a o scoate basma curată pe Alexandra.

 

atac

Un comentariu la „Cine a omorât-o pe Diana Maloş?”

  1. Cine este vinovat de moartea Dianei Malos ,mama ei ,drogurile ,antuarajul nesanatos in care s-au implicat,cei 7 ani de acasa in care ne punem intrebarea ,,ce a avut de invatat de la tatal ei”s-au mama ei.
    trebuie sa recunoastem ca atat mama cat si Diana aveau,pe… ,, vino incoace”
    Cei frumos si lui D-zeu ii place…

Lasă un comentariu