Magazinele Sprider, aflate în numeroase malluri din ţară, anunţă prin afişe amplasate în cabinele de probă că îşi filmează clienţii pentru a combate furtul de produse.

Toate spaţiile sunt supravegheate printr-un circuit închis de televiziune cu camere ascunse.” Este afişul postat în incinta mai multor cabine de probă din magazinele de îm brăcăminte şi încălţăminte Sprider Stores, aflate în

 majoritatea mallurilor din ţară. Reprezentanţii magazinelor incriminate susţin că, de fapt, ei nu-i filmează pe clienţi şi explică amplasarea afişelor prin intenţia de a-i speria pe potenţialii hoţi.

evz

Un comentariu la „Magazinele Sprider, aflate în numeroase malluri din ţară, anunţă prin afişe amplasate în cabinele de probă că îşi filmează clienţii pentru a combate furtul de produse.”

  1. DACĂ DORIŢI SĂ FILMAŢI FETELE CÂND ÎŞI PROBEAZĂ BLUZELE,SAU SUTIENELE,SAU CHILOŢII…POATE CĂ DORIŢI SĂ FACEŢI BANI ŞI DIN VÂNZAREA FILMULEŢELOR PE You Tube…
    MĂI JAFURILOR,MAI TERMINAŢI CU TOATE PROSTIILE ASTEA CĂ VEŢI PIERDE CLIENŢII ŞI VEŢI AJUNGE CERŞETORI…SUNTEŢI DE TOT RÂSUL . AŢI AUZIT VREODATĂ DE INTIMITATE ?CUNOAŞTEŢI SENSUL ACESTUI CUVÂNT ???

Lasă un comentariu