Criza aduce profituri cu 300% mai mari pentru firmele de recuperare a datoriilor anunta pentru Newschannel Casa de avocatura Coltuc

Exista si domenii care nu au fost atinse de criza financiara si, mai mult decat atat, contextul actual le convine de minune, lasand loc de estimari spectaculoase de profit. Astfel, unele dintre agentiile de recuperare a creantelor au inregistrat cifre

 de afaceri de pana la 300% in ultimele luni, pe fondul dublarii restantelor la imprumuturile in valuta. Potrivit statisticilor din ultimele luni, restantele la creditele acordate populatiei si firmelor au crescut in primul trimestru cu 56%, la aproape 4,5 miliarde de lei.

Pentru agentiile de colectare, criza este un momentul prielnic, spun reprezentantii firmelor de profil. Astfel, in ultimele sase luni, volumul de activitate pentru acestea a crescut de trei ori, sunt intr-o continua angajare de personal, isi maresc parcul auto si se asteapta la profituri mult mai mari decat in 2008. 

Numarul tot mai mare de amanari la plata ratelor de credite in crestere, precum si sumele importante refuzate la plata cu instrumente de debit indica faptul ca blocajul financiar din economia autohtona se pastreaza, ceea ce face ca asteptarile de profit pentru recuperatorii de creante sa fie foarte mari, spune avocatul Marius Vicentiu Coltuc care detine Casa de avocatura Coltuc.

http://newschannel.ro/stiri/criza-aduce-profituri-cu-300-mai-mari-pentru-firmele-de-recuperare-a-datoriilor

Lasă un comentariu