DIICOT a destructurat un grup organizat specializat in infractiuni cu carti de credit anunta Casa de avocatura Coltuc

Procurorii – Serviciul Teritorial Craiova au procedat la destructurarea unui grup infractional organizat, constituit din 13 invinuti, specializat in savarsirea de .

 

 

In fapt, se retine ca membrii grupului procurau dispozitive de copiere frauduloasa a datelor de pe cardurile bancare, dispozitivele urmand a fi utilizate pe teritoriul Statelor Unite ale Americii. Aparatura de skimming urma a fi expediata intr-un colet, prin disimularea acesteia in dispozitive receiver tip DIGI TV.

Procurorii D.I.I.C.O.T. au efectuat 11 perchezitii domiciliare, in mun. Craiova si in judetul Dolj, ocazie cu care au fost ridicate dispozitive de skimming.

Cercetarile au fost efectuate impreuna cu ofiteri de politie din cadrul B.C.C.O. Craiova, cu suportul tehnic si informativ al DOS, SOS, SIPI Craiova si cu sprijinul jandarmilor din cadrul BMJ Craiova.

La sediul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism au fost conduse 9 persoane, in vederea audierii.

In sarcina inculpatilor se retine savarsirea infractiunilor prev. de de art. 7 alin.1 din Legea nr. 39/2003 si art. 25 din Legea nr.365/2002 privind comertul electronic.

Sursa: DIICOT

Lasă un comentariu