Costuri infiintare firma – Costuri

Costuri infiintare firma – Costuri

Actele necesare pentru infiintarea unei firme in 2021

Actele necesare pentru infiintarea unei firme in 2021.  Infiintare firma in Bucuresti: agentii nostri va pot ajuta sa infiintati orice tip de firma (SRL, PFA, SRLD, etc.). Vezi Coltuc Si Asociatii infiintare firma si pfa

https://coltucsiasociatii.ro/actele-necesare-pentru-infiintarea-unei-firme-in-2021/livecoltucsiasociatii

#firma #firme #infiintaresrl #coltuc

Costuri infiintare firma - Costuri

(1) In cazul in care fondatorii sau reprezentantii societatii nu au cerut inmatricularea ei in termen legal, oricare asociat poate cere oficiului registrului comertului efectuarea inmatricularii, dupa ce, prin notificare sau scrisoare recomandata, i-a pus in intarziere, iar ei nu s-au conformat in cel mult 8 zile de la primire.

(2) Daca, totusi, inmatricularea nu s-a efectuat in termenele prevazute de alineatul precedent, asociatii sunt eliberati de obligatiile ce decurg din subscriptiile lor, dupa trecerea a 3 luni de la data autentificarii actului constitutiv, in afara de cazul in care acesta prevede altfel.
(3) Daca un asociat a cerut indeplinirea formalitatilor de inmatriculare, nu se va mai putea pretinde de nici unul dintre ei eliberarea de obligatiile ce decurg din subscriptie.

(1) In cazul unor neregularitati constatate dupa inmatriculare, societatea este obligata sa ia masuri pentru inlaturarea lor, in cel mult 8 zile de la data constatarii acelor neregularitati.

(2) Daca societatea nu se conformeaza, orice persoana interesata poate cere tribunalului sa oblige organele societatii, sub sanctiunea platii de daune cominatorii, sa le regularizeze.
(3) Dreptul la actiunea de regularizare se prescrie prin trecerea unui termen de un an de la data inmatricularii societatii.


Lasă un comentariu