Cum Arata Prima Contestatie La Notificarea De Dare In Plata – Instanta Ne-a Comunicat Cererea De Chemare In Judecata

Picture 004

Picture 005

Picture 006

Picture 007

Picture 011

Cum ne aparam cand banca ne da in judecata pe legea darii in plata? Vedeti mai jos ce trebuie sa faceti!

Pe fondul cauzei, Bancpost a contestat inclusiv indeplinirea conditiilor de admisibilitate –

In orice caz, pentru a putea trece de exceptiile invocate, ii sfatuiesc pe toti cei care sunt prinsi intr-o asemenea contestatie sa vina cu aparari solide, pe exceptia de neconstitutionalitate si nu doar ci si pe criticile referitoare la conditiile de admisibilitate ale cererii , solicitand instantei sa observe (cu acte) ca cele 4 conditii din legea 77/2016 sunt indeplinite.

Nu uitati ca acest demers al bancilor este unul de atac la notificarile de dare in plata, si o data ce instanta investita ar respinge solicitarea bancii de a trimite legea la CCR asta ar insemna si un sfarsit REAL pentru problema darii in plata.

Pe de alta parte, personal, voi invoca in aparare si pentru disperarea bancherilor, exceptia de neconstitutionalitate a pragului de 250000 de euro, astfel solicitand de fapt instantei si CCR sa elimine plafonul de 250000 incat legea sa fie aplicabila fara plafon, asa cum am considerat ca ar fi trebuit sa fie de la inceput. Precizez, ca acest lucru NU VA DUCE LA AMANAREA JUDECATII CAUZELOR UNDE VOI INVOCA EXCEPTIA.

Lasă un comentariu