[column width=”1/1″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]
Stadiu dosar plângere BANCPOST SA vs ANPC
Este vorba de Stadiu dosar plângere BANCPOST SA vs ANPC contraventional seria ANPC, nr. 0765283/06.08.2018 si plângere contravenţională ANPC – 0819110/2018
Bancpost a contestat în instanță atât procesul-verbal individual emis de către Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Constanța (CJPC Constanța), cât și procesul-verbal, aplicabil întregului portofoliu de credite cesionate în Olanda, emis de către ANPC, structura centrală. Ambele dosare au fost înregistrate pe rolul Judecătoriei Sector 2 București sub nr. 18330/300/2018, respectiv 17565/300/2018.
Proces bancpost vs.anpc amenda 300 milioane euro
clasare sf [At: POLIZU / V: (înv) clăsuire / Pl: ~sări / E: clasa] 1 Aranjare (după caracteristici distinctive) pe clase sau pe categorii Si: clasat1 (1). 2 Triere. 3 Obținere a unui anumit loc într-o întrecere Si: clasat1 (2). 4 Încetare a unui proces penal Si: clasat1 (4). 5 Casare.
CLASÁRE s. f. Acțiunea de a clasa. 1. Așezare, rînduire într-o ordine (pe clase, categorii). Clasarea și păstrarea în ordine a materialelor contabile. 2. (Jur.) Scoatere de sub cercetare a unei pricini. Clasarea plîngerii.
CLASÁRE s.f. Acțiunea de a clasa și rezultatul ei. ♦ (Jur.) Încetare a cercetărilor într-o anumită chestiune și închidere a dosarului respectiv. [< clasa].
clasare f. 1. lucrarea de a clasa sau a așeza cu ordine; 2. starea lucrului clasat.
clasa [At: MAIORESCU, CR. II, 6 / Pzi: ~sez / E: fr classer] 1 vt A aranja (după caracteristici distinctive) pe clase sau pe categorii. 2 vt A tria. 3 vr A obține un anumit loc într-o întrecere. 4-5 vtr A (se) înceta un proces penal când se constată că există o cauză legală care împiedică continuarea lui. 6-7 vtr A (se) casa.
CLASÁ, clasez, vb. I. Tranz. 1. A aranja, a împărți, a rândui ceva (după caractere distinctive) pe clase sau pe categorii. ♦ A face o triere; a tria. ♦ Refl. A obține un anumit loc într-un clasament. 2. A înceta un proces penal când se constată că există o cauză legală care împiedică pornirea sau continuarea lui. ♦ A scoate din uz (cu forme legale) un material care nu mai poate fi folosit din cauza degradării, a învechirii. – Din fr. classer.
[/column]