Veste incredibila pentru executatii silit: TOATE EXECUTARILE SUNT NULE

Se confirma faptul ca ati fost furati cu totii, cei imprumutati la banci si vanduti la recuperatori!! Daca vi s-au incasat dobanzi dupa ce creditul a fost cesionat la recuperatori sau daca ati fost executati silit de recuperatori, TOATE EXECUTARILE SUNT NULE!Creditele cesionate ramase fara putere executorie!

TOATE EXECUTARILE SUNT NULE
TOATE EXECUTARILE SUNT NULE

5 comentarii la „Veste incredibila pentru executatii silit: TOATE EXECUTARILE SUNT NULE”

  1. Este adevarat ce spuneti? Sunt nule? Am un proces pe rol (m-a costat destul de scump si nu am terminat), trebuie si o expertiza contabila(destul de costisitoare pentru mine in acest moment) si ma gandesc cu groaza ca e posibil sa pierd in favoarea celor de la kruk mandatati de Secapital din Luxemburg. Contractul are si clauze abuzive: modificarea DAE dupa semnarea lui, un comision de asigurarea foarte mare(nu cred ca e legal comisionul, asigurarea am inteles-o, comisionul bancii insa, nu).

  2. Sunt nule atata timp cat nu exista o hotarare judecatoreasca definitiva. Dar despre hotararile judecatoresti definitive in care: „Încuviinţează executarea silită. Autorizează creditoarea să treacă la executarea silită’ si se specifica faptul ca vor fi achitate toate dobanzile, comisioanele si alte cheltuieli aferente contractului de credit pana la stingerea datoriei ce ne puteti spune? (hotararea e din 2014)

  3. Buna ziua , da am avut un credit si eu si sotul la BCR si la un moment dat nu am mai putut sustine ratele lunare dupa diminuarea salariilor si la um moment dat am fost executati de niste firme de recuperatori ,m-au furat cu varf si indesat … nu am putut face nimic nici in instanta la acel moment nu intrase in vigoare nulitatea dosarelor de credit vandute de catre banca recuperatorilor , si am platit cu 7000 eur in plus, dob . si alte prostii.Exista acum in acest moment sanse sa ne mai recuperam ceva ????????Mentionez ca in 2015 am platit creditul in totalitate.Va multumesc .

  4. Dle avocat cu respect am o intrebare.am un credit ipotecar incheiat cu bcr dat la suport colect iar in prezent sunt executat silit cu proprire pe salariu de catre BEJ Petcu din Ploiesti.Un sfat va rog frumos

Lasă un comentariu