Sorin Boca: „Vrem să producem şi noi o surpriză şi să eliminăm Vasluiul”

Preşedintele executiv al formaţiei Politehnica Iaşi, Sorin Boca, a declarat luni că îşi doreşte ca formaţia sa să producă surpriza în meciul din Cupă cu FC Vaslui, însă a ţinut să precizeze că o eventuală eliminare nu ar fi o tragedie, transmite corespondentul NewsIn.

„Nu putem spune că nu ne interesează Cupa, dar nici nu avem obiectiv să câştigăm acest trofeu. Mergem să jucăm şi să obţinem, dacă se poate, calificarea. Pornim cu şansa a doua, dar să nu uităm că această competiţie este renumită pentru surprizele produse de formaţiile cotate cu şansa a doua. Vrem să producem şi noi o surpriză şi să eliminăm Vasluiul, dar dacă vom pierde nu va fi nicio tragedie. Noi nu am pierdut în ultimii doi ani la Vaslui şi sperăm să ne menţinem invincibilitatea şi după acest joc”, a declarat Sorin Boca, luni, pentru NewsIn.

Oficialul ieşean a comentat şi decizia tehnicianului Ionuţ Popa de a părăsi echipa şi a spus că dezaprobă gestul antrenorului. „Nu sunt de acord cu modul în care a procedat Ionuţ Popa, dar cu toate acestea îl aştept să se întoarcă la echipă. Am discutat cu el şi i-am dat termen de gândire până diseară pentru a se decide dacă va continua sau nu la Poli. În funcţie de răspunsul său, marţi vom decide cine va conduce banca tehnică”, a precizat preşedintele ieşenilor.

Altfel, patru jucători ai Politehnicii sunt accidentaţi (Pecnik, Naidin, Ignatov şi Montiel) şi nu vor face deplasarea la Vaslui, pentru meciul din Cupa României cu FC Vaslui. Din lot nu va face parte nici Romulus Miclea, jucâtor aflat în urmă cu pregărirea, după ce săptămâna trecută nu s-a antrenat, fiind învoit pentru a se pregăti de nuntă.

Meciul FC Vaslui – Politehnica Iaşi, restanţă din 16-imile Cupei României, se va disputa marţi, de la ora 14:00, pe Stadionul Municipal din Vaslui.

Lasă un comentariu