Avocat specializat dreptul muncii 2018,opinie avocat Coltuc
Avocat specializat dreptul muncii . Avocat Coltuc Marius Vicentiu este avocat cu 16 ani experienta in diverse cazuri juridice printre care si cele din dreptul muncii .
https://www.youtube.com/watch?v=6U6JqkAQEjA
Avocat specializat dreptul muncii 2018,opinie avocat Coltuc
Avocati cu Peste 16 Ani Experiență. Specialiști în Dreptul Muncii. Sună-ne Azi! Seriozitate, Competență. Prețuri Accesibile. Avocați cu Experiență. Rată Mare de Câștig.
Onorariile pot fi stabilite astfel:
- onorarii orare;
- onorarii fixe (forfetare);
- onorarii de succes;
- onorarii formate din combinarea criteriilor de mai sus;
Onorariul orar este stabilit pe ora de lucru, respectiv o sumă fixă de unități monetare cuvenită avocatului pentru fiecare oră de servicii profesionale pe care o prestează clientului
Onorariul fix (forfetar) constă într-o sumă fixă cuvenită avocatului pentru un serviciu profesional sau pentru categorii de astfel de servicii profesionale pe care îl prestează sau, după caz, le prestează clientului.
Onorariul de succes constă într-o sumă fixă sau variabilă stabilită pentru atingerea de către avocat a unui anumit rezultat. Onorariul de succes poate fi convenit împreună cu onorariul orar sau fix.
Este interzis avocatului să-și fixeze onorariile în baza unui pact „de quota litis”. Pactul „de quota litis” este o convenție încheiată între avocat și clientul său, înainte de soluționarea definitivă a unei cauze, convenție care fixează exclusiv totalitatea onorariilor avocatului, în funcție de rezultatul judiciar al cauzei, indiferent dacă aceste onorarii constau într-o sumă de bani, un bun sau orice altă valoare. De asemenea, sunt interzise onorariile reprezentând dobândirea, sub orice formă, a unor „aporturi din afacere” (activitatea juridică realizată de către avocat).
Formele de exercitare a profesiei de avocat[modificare | modificare sursă]
Formele de exercitare a profesiei de avocat sunt, la alegere:
- cabinete individuale („CI”);
- cabinete asociate („CA”);
- societăți civile profesionale (nu există o practică unitară, folosindu-se următoarele prescurtări: „SCPA” sau „SCA”; de asemenea, este des întâlnită expresia „Societate de Avocați”);
- societăți civile profesionale cu răspundere limitată („SCPRL”).