Victor Piţurcă: „Bordeaux vine să cîştige, clujenii trebuie să pregătească jocul foarte bine”

Selecţionerul echipei naţionale, Victor Piţurcă, crede în şansele echipelor româneşti angrenate în jocurile din Liga Campionilor din această săptămînă.

„Dorinel are un lot, el în primul rînd trebuie să evalueze ceea ce are la dispoziţie în jocurile oficiale pe care le mai are la dispoziţie. În iarnă va trage linie şi poate va da drumul cîtorva jucători, poate va aduce alţii. Totul depinde de evaluarea pe care o va face Dorinel. Kapetanos de cîte ori a intrat şi-a făcut datoria. Dorinel trebuie să îi aducă în prim-plan pe toţi jucătorii de atac pe care îi are la dispoziţie, pentru că sînt foarte buni. E concurenţă mare acolo în faţă la Steaua.

Steaua priveşte mai relaxată jocul de la Lyon, poate produce surpriza, dar va fi foarte greu. Rădoi joacă un meci, dar stă trei, ceea ce este în detrimentul echipei. Nici evoluţiile lui nu sînt foarte bune.

CFR Cluj are şanse de calificare chiar dacă ar pierde. Mai are de disputat jocul cu Roma acasă. Contra oricărei echipe trebuie să joci la victorie, dar contează şi valoarea adversarului. Jocul trebuie pregătit foarte bine, pentru că echipa franceză vine şi ea să cîştige la Cluj. Motivaţia trebuie să fie foarte mare în rîndul jucătorilor clujeni”, a mai spus Piţurcă la sportro.

Lasă un comentariu