Argăseală: „Dacă vom învinge Lyon, vom putea spera la primăvara europeană”

Valeriu Argăseală, preşedintele Stelei, crede că Steaua poate reveni în calculele pentru primăvara europeană din Champions League cu o victorie asupra campioanei Franţei.

„Este un meci foarte important, pentru ca daca vom castiga trei puncte vom putea spera la calificarea in primavara europeana. Cred ca trebuie sa privim lucrurile realist. Daca am urmari rezultatele negative pe care le obtinem de-alungul etapelor, atunci n-am putea juca foarte bine.

Cred ca s-a uitat jocul cu Lyon si daca mai exista ceva, este dorinta de a infirma acel rezultat si de a arata ca Steaua este aceea care a condus cu 2-0 si 3-2. Doar Goian a avut o mica lovitura si a facut un program separat, dar nu este accidentat.

Mirel se simte bine, nu cred ca a fortat in meciul cu Dinamo. El a jucat pentru ca a vrut si pentru el orice meci, indiferent de echipa sau de starea lui, va juca la intensitate maxima.

In momentul in care noi am jucat la Bucuresti, Lyon pornea ca echipa favorita, dar am condus cu 2-0 si am pierdut cu 5-3. Fotbalul este nedrept si de ce n-ar fi si cu Lyon miercuri seara”, a spus Argăseală la televiziunea sportro.

Tu ce parere ai?

Lasă un comentariu