INCEPE PROGRAMUL RABLA

[column width=”1/1″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

INCEPE PROGRAMUL RABLA

INCEPE PROGRAMUL RABLA. ACTE NECESARE . Afla pe coltuc.ro de ce acte ai nevoie pentru programul rabla , urmareste #livecoltuc

incepe programul rabla

17 SEPTEMBRIE 2018

Peste 30.000 de mașini vor putea fi duse la casat în cadrul noului program rabla, care va debuta astăzi.

“De luni va începe programul Rabla. Cele 30.000 de prime de casare aprobate prin rectificare vor putea fi accesate de către români. Acordăm în continuare aceeaşi primă de casare de 6.500 de lei, putem să cumulăm această sumă de casare. Dacă cumpărăm o maşină hibrid, primim încă 1.700 de lei”, a evidenţiat ministrul mediului.

Potrivit acesteia, prin cele 30.000 de noi prime de casare se ajunge la un total de 50.000 de prime acordate în acest an pentru achiziţia de maşini noi, iar Guvernul intenţionează să menţină şi în anul următor acest număr de prime de casare acordate prin Rabla Clasic, aproape dublu faţă de media alocărilor din ultimii doi ani.

INCEPE PROGRAMUL RABLA. ACTE NECESARE de care ai nevoie  .

PROGRÁM, programe, s. n. 1. Plan de activitate în care sunt stabilite (în ordinea desfășurării lor) etapele propuse pentru o perioadă dată; desfășurare a activității (individuale, dintr-o instituție) după un astfel de plan. 2. Expunere (scrisă) a principiilor, scopurilor etc. unei organizații politice, sociale, culturale etc. 3. Programă. 4. Ordinea după care se desfășoară o emisiune de radio sau de televiziune, un spectacol etc.; ansamblul părților unei asemenea emisiuni, ale unui spectacol etc. ♦ Foaie de hârtie, publicație, broșură în care este prezentat un program (4). 5. Ansamblu de instrucțiuni codate, folosit de un calculator pentru rezolvarea unei probleme.

rablă sf [At: LB / V: (regroab~~bilă / Pl: ~le / E: bg хръбла1 (Famdep) Lucru vechi și deteriorat Si: vechitură, (regrăbăgie, roajbă. 2 (Famdep) Lucru de proastă calitate. 3 (Fig) Animal bătrân și slab Si: gloabă (4), mârțoagă, răpciugă4 (Dep) Om îmbătrânit și sleit de puteri. 4 (Reg) Celibatar bătrân. 5 (Reg) Om prost și leneș. 6 (Reg) Femeie decăzută.

[/column]

Lasă un comentariu