Avocat despre vacanta judecatoreasca

Avocat despre vacanta judecatoreasca

Procesele penale,civile,muncii,contencios nu asteapta

Vezi despre avocat despre vacanta judecatoreasca : Procesele penale,civile,muncii,contencios nu asteapta afla pe coltucsiasociatii.ro . Vezi si #livecoltuc .Avem consultanta online GRATUITA .

[column width=”1/1″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

 

Problemele juridice ale cetățenilor nu stau în loc de vacanța judecătorească. Avocații sunt cei care știu cel mai bine, fiind primii care intră în contact cu nevoile acestora, primii care percep durerea pe care o resimte omul atunci când dreptul său este încălcat și tot ei trebuie să găsească mecanismele juridice adecvate care să contribuie la restabilirea legalității și satisfacerea nevoii de dreptate.

Realitatea care confirmă încălcarea dreptului fundamental de acces la justiție:

În perioada vacanței judecătorești, programul majorităților instanțelor este de 2 zile pe săptămână, un număr limitat de 2-3 ore.

www.coltuc.ro lucreaza in vacanta judecatoreasca

Ne puteti scrie pe avocat@coltuc.ro sau whatsapp 0745150894

https://www.olx.ro/oferta/avocat-banci-avocat-coltuc-marius-coltuc-ro-IDccYOc.html

Cuvinte cheie

Avocat romania,avocat,avocat divort,avocat muncii,avocat executare silita,avocat banci,avocat amenzi rutiere,avocat banca,avocat dare in plata

În sensul cel mai general, avocatura presupune practicarea sau exercitarea profesiei de avocat prin acordarea de consultanță juridică pentru clienți, elaborarea documentelor legale, reprezentarea clienților în negocieri și procedurilor judiciare etc.

De asemenea, avocatura denotă și activitatea de pregătire profesională a celor care urmează cariera de avocat. În acest sens, în rândul avocaților corporatiști se folosește englezismul „lawyering”.

[/column]

Lasă un comentariu