Scandal politic în Parcul Bordei

Liberalul Ludovic Orban şi conservatorul Marius Marinescu s-au contrat dur în această dimineaţă, sintagme ca „viceprimarul zero” şi „senatorul transfug” completând „superb” o frumoasă zi de duminică pentru bucureşteni. Scenele au avut loc în parcul Bordei din Capitală, acolo unde PSD şi PC au venit să planteze opt platani. Tot astăzi şi tot acolo, PNL a filmat un clip electoral, din „distribuţie” făcând parte şi ministrul Ludovic Orban.

Primul la jigniri a fost Marinescu, care l-a numit pe Orban „un viceprimar zero, care nu a făcut nimic”, făcând referire la perioada în care Orban a deţinut funcţia de viceprimar al Bucureştiului (iulie 2004 – aprilie 2007).

„Nu mă aşteptam să te văd aici şi la salvarea Parcului Bordei. Asta e demagogie”, a spus Marinescu, singurul om care a venit în Parcul Bordei cu un câine, deşi accesul cu animale în parc este interzis.

Orban a ripostat şi l-a numit pe senatorul conservator Marinescu „un transfug”, informează RTV. Platanii PSD+PC pot fi admiraţi în Parcul Bordei, fiecare purtând numele unui lider politic. Rămâne de văzut care dintre copaci va fi preferatul câinelui senatorului Marinescu.

Sursa principala

Lasă un comentariu